Barnrättsbyråns skidresa till Sälen 2017

Skrivet av Ilona.nison, 7 april, 2017

Hur summerar man en sådan fantastisk resa? Först och främst vill vi på Barnrättsbyrån tillägna ett stort TACK till Hertz som möjliggjort detta för våra barn/ungdomar. Det har betytt oerhört mycket för alla!

Den 23-26 mars 2017 åkte vi iväg med 13 ungdomar till Lindvallen i Sälen för att tillbringa dagarna tillsammans i backarna. Men vi hann med mycket mer än så. Dessa dagar var fyllda med härliga upplevelser så som skidåkning, äventyrsbad, scooterutflykt med släde till toppfjällstugor där alla barn/ungdomar för första gången avnjuta en härlig fonduemiddag.

Majoriteten av barnen/ungdomarna hade aldrig stått på ett par skidor tidigare men detta hindrade inte dem från att kämpa på ordentligen och tillslut lära sig stå på skidorna, ta sig ner för backar och upp för de olika liftarna.

Vi vill än en gång ägna ett stort TACK till Hertz för all spons men också tacka det fantastiska gänget vi hade med oss som lyste upp hela Lindvallen med sin glädje och charm. <3

Citat från deltagarna:

” Bästa resan i mitt liv”

” Att dom som inte kunde åka lärt sig att åka skidor nu”

”Allt på resan var jättebra”

”Aboo jag lärt skidor”

” Jättekul att vara här med alla er”

Även för oss som jobbar på Barnrättsbyrån var denna resa något vi aldrig kommer att glömma. Att få möjlighet att lära känna varandra lite närmare och inse vilka fantastiska barn/unga vi får jobba med har varit ett privilegium.

Vi ÄLSKAR DETTA JOBB! <3